Red RoseSkype & Chill
Data przyłączenia : 10/07/2017 Liczba postów : 174
Cytat : "Normalni ludzie są nudni." Wiek : 27
| Temat: Moje Ogłoszenia Wto Lip 11, 2017 8:35 pm | |
| Na wstępie napiszę kilka rzeczy, żeby nie było potem spiny o coś:- lubuję się w wyglądach anime/fantasy/inne. W każdym razie rysunek ponad zdjęcia żywych(czy też martwych) ludzi.
- potrafię mieć przypływ weny i czas wolny skutkujący czterema postami dziennie, a potrafię nie odpisywać przez pół roku. Tak, wiem. To złe i staram się to kontrolować, ale średnio mi wychodzi.
- zagram wszystkim i w moich fabułach nie jest określone kto jest górą, a kto dołem. Nawet jeśli wychodzi na to, że krwiożerczy zabójca powinien być seme to czemu nie zrobić go uke? Wszystko zależy od pomysłu i naszej wyobraźni.
- długość postów jest taka jaka mi się napisze. Czasem wychodzi na długość awatara, a czasem o wiele dłużej. Raczej nie robię krótszych od awatara, lecz gdy faktycznie nie ma co napisać - nie zamierzam lać wody.
Jeśli pasują wam wypisane powyżej podpunkty to zapraszam do sekcji poniżej~W tej chwili nie mam konkretnych fabuł do wzięcia, lecz jeśli chcesz napisz PW, wymyślimy jakąś wspólnie~ _________________ ____________________ ____________________
Ostatnio zmieniony przez Red Rose dnia Sob Wrz 02, 2017 10:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Red RoseSkype & Chill
Data przyłączenia : 10/07/2017 Liczba postów : 174
Cytat : "Normalni ludzie są nudni." Wiek : 27
| Temat: Re: Moje Ogłoszenia Wto Lip 25, 2017 10:56 pm | |
| To jakaś aktualizejszyn~ _________________ ____________________ ____________________ |
|