Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Indeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Poszukiwania

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
UtawSadistic Seme

Data przyłączenia : 03/07/2017
Liczba postów : 4

Poszukiwania Empty
PisanieTemat: Poszukiwania   Poszukiwania EmptyPon Lip 03, 2017 6:49 pm

Witam,

Szukałbym osoby do sesji. Wszystkie szczegóły do dogadania i negocjacji, ale myślałem mniej więcej o czymś na poniższych zasadach:
- sesja przez GG/Discord/Telegram, niniejsze forum lub w dowolny inny sposób (PW/mail)
- RP raczej dłuższe (kilka dni, tygodni - nie na jeden strzał)
- posty minimum kilku zdaniowe, najlepiej coś koło 400 słów (może być i więcej), pisane najlepiej (ale niekoniecznie) poprawną polszczyzną, z zachowaniem interpunkcji
- wolałbym RP umiejscowioną w przeszłości, ale teraźniejszość/przyszłość może być
- płeć drugiej osoby w zasadzie dowolna, przy czym sam będę grał jako facet
- wolałbym aby fabuła skupiała się na historii a seks był mile widzianym dodatkiem (a nie istotą historii). Wolę się skupić na psychice, relacji a nie samym akcie
- jeśli chodzi o relację, to zdecydowanie wolę negatywną, wrogą - przynajmniej na początku
- w fabule chciałbym aby moja postać była raczej dominująca, chociaż dobrze by była fizycznie słabsza
- wolałbym aby postać drugiej osoby nie była człowiekiem: mile widziany wilkołak, postać z mitologii, postać antropomorficzna, zwierze. Samemu mogę grać w zasadzie czymkolwiek
- scenariusz do dogadania zależnie od preferencji, ale lubię "ciemne" klimaty związane z niewolnictwem, łamaniem, tresurą, badaniami, eksperymentami

Wszelkich chętnych prosiłbym o wysyłanie PW, najlepiej z numerem GG/Discord/Telegram:)

Jeśli chodzi o parę informacji o mnie, to cenię sobie anonimowość, jak chyba wiele osób. Więc jeśli chodzi o to, kim jestem i co mnie interesuję, to wolę się chyba skupić na aspektach związanych z RP. Tutaj mogę powiedzieć, że spędziłem trochę czasu na PBFach: głównie zwierzęcych, ale również ludzkich. Wcielałem się w różne postacie o różnych charakterach – aczkolwiek nigdy nie grałem i raczej nie będę grał kimś reprezentującym siebie. W końcu RP jest po to, by wcielić się w kogoś, kim się nie jest.

Jeśli chodzi o to, co lubię:
- najbardziej lubię dłuższe RP, gdzie spokojnie można się skupić na psychice, relacji między postaciami, nad światem, w którym dzieje się fabuła, a akty są raczej mile widzianym dodatkiem (a nie istotą historii) ALE krótsze RP skupione na seksie też są dla mnie ok
- lubię RP umieszczone w przeszłości (dowolne miejsce, dowolny okres historyczny: średniowiecze, starożytność, czasy plemienne, dziki zachód itd.) lub w realiach fantasy ALE fabuły w teraźniejszości i przyszłości też są dla mnie ok
- lubię gdy postać drugiej osoby nie jest człowiekiem. Lubię wszelkie istoty z mitologii, literatury (wilkołaki, centaury, minotaury, smoki, gryfy, hipogryfy, pegazy), granie zwierzętami (modne na PBFach) lub postaciami antropomorficznymi. Samemu mogę grać w zasadzie czymkolwiek (tym samym „gatunkiem”, człowiekiem lub jeszcze czymś innym) – byle mężczyzną/samcem. Płeć drugiej postaci nie ma dla mnie znaczenia
- nie mam żadnego konkretnego fandomu ALE  w sumie mogę spróbować sił w dowolnym – najwyżej troszkę doczytam
- lubię wrogie relacje, a przynajmniej relacje, które na początku są takie a później mogą w trakcie RP ulegać zmianie. Lubię „ciemne” tematy zahaczające o niewolnictwo, łamanie, tresurę, bdsm, w których to moja postać jest tą dominującą
- lubię dogadywanie się przez GG/Discord/Telegram, jako że jest znacznie szybsze niż PW. Sama sesja może być również przeprowadzana przez komunikator lub przez forum – jak tylko druga osoba woli

Ostatnio zmieniony przez Utaw dnia Sro Paź 31, 2018 1:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
UtawSadistic Seme

Data przyłączenia : 03/07/2017
Liczba postów : 4

Poszukiwania Empty
PisanieTemat: Re: Poszukiwania   Poszukiwania EmptyNie Paź 20, 2019 1:15 pm

Jeszcze tylko chciałbym dodać, że moje ogłoszenie jest zawsze aktualne - nie zawsze mam czas, ale jeśli jestem zajęty, to dam znać, kiedy będę w stanie pisać. Co prawda nie zaglądam regularnie na forum bo zwykle piszę RP przez GG/Discord/Telegram, ale w przypadku otrzymania PW na pewno tutaj zajrzą i odpowiem.

Poszukiwania
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Bardzo magiczne poszukiwania

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Zona lusor :: Szukajcie a znajdziecie-
Skocz do: