Informacje
Trochę minęło odkąd tutaj jestem, więc przyda się mała aktualizacja tematu. Na tej stronie umieszczę wymagania, które oczekuję od graczy lub aby wiedzieli, z czym będą się mierzyć. Pod tym postem będę umieszczać ewentualne fabuły, które z chęcią z kimś napiszę. Jeśli w większości będziesz potrafił dostosować się do tego, co tutaj napiszę, to śmiało możesz pisać do mnie w kwestii fabuły. A więc zaczynamy:
✓ Lubię jak posty są poprawnie napisane, styl pisarza jest ciekawy i przyjemnie się go czyta. Nie wymagam jednak laurów, bo sam mam problemy z poprawnym pisaniem - często robię mniej lub bardziej śmieszne błędy, bo rzadko kiedy sprawdzam posta po napisaniu. Robię masę powtórzeń, źle stawiam przecinki, a czasem moja składnia może komuś rozszarpać jelita ze śmiechu.
✓ Nie wiem, czy potrafię pisać postacią uległą, dlatego jeśli chciałbyś w wątku dominować, musisz być przygotowany na to, że Ci odmówię lub wątek z czasem przestanie mi sprawiać przyjemność i trafi do archiwum. Nikt nie lubi się męczyć, a ja również chciałbym tego uniknąć podczas pisania.
✓ To samo tyczy się pisaniem młodszymi postaciami. Czasem co prawda lubię testować, ale ile kroć pisałem postacią, która miała mniej niż 30 lat, szybko zaczynała mi się nudzić i trafiała do kasacji. Dlatego chciałbym uniknąć podobnej sytuacji.
✓ Musisz być przygotowany na to, że jeśli fabuła mi nie podpasuje, to nie będę miał większych skrupułów, aby Ci o tym powiedzieć i ją zawiesić. Nie obrażaj się za to na mnie. Zawsze można wymyślić coś o niebo lepszego, jeśli problemem nie był Twój styl pisania lub cokolwiek innego.
✓ Nie lubię foszków i nieporozumień. Wolę usłyszeć, że jestem chujem, niżeli bawić się w podchody, których i tak nie zrozumiem. Wahań nastrojów też nie lubię, ale zrozumiem zły humor lub gorszy dzień, bo ja także czasami taki miewam.
✓ Jestem człowiekiem, co oznacza, że nie jestem wstanie pisać postów 24/7. Mam swoje życie i dla mnie ono jest priorytetem. Forum to tylko odskocznia, która ma mi sprawić przyjemność i satysfakcję. Jeśli będzie Cię męczyło czekanie na posta czasem 2 tygodnie, jak nie miesiąc (więcej nie każę ludziom czekać na moje posty, chyba że w nagłych wypadkach), to nie pisz do mnie. Nie ma sensu, abyś się męczył, kiedy chcesz żwawą fabułę, a ja zaś mogę odpisać raptem raz w tygodniu i to nie każdemu.
✓ Wolę arty od zdjęć, więc zgłaszając się do mnie, musisz się przygotować, że będę wymagać artów. Co nie zmienia faktu, że czasem robię wyjątki.