|
Autor | Wiadomość |
---|
Last DragonI will bite you
Data przyłączenia : 29/06/2017 Liczba postów : 2834
Cytat : don't judge me i was born to be awesome not perfect Wiek : 34
| Temat: Re: Czekoladowe jajka Sro Maj 23, 2018 8:10 am | |
| Wcale mu nie pomagał. Tony nie miał pojęcia co chłopak je, lubi jeść, nie wiedział o nim nic. A i o pożywności nie wiedział nic. Dla niego pożywny był kawałek mięsa z dużą ilością sosu. Wyciągnął parę rzeczy na blat koło siedzącego królika i dał mu sztućce i sam zaczął robić sobie kawę. O dziwo nie bał się, że chłopak go zaatakuje. Zachowanie mówiło, że to typowy pacyfista. Po posiłku posprzątał i stanął naprzeciw niego. - Jak mam do ciebie mówić? Nie chcesz podać swojego imienia ani pochodzenia. Wymyśl więc coś żebym wiedział jak się do ciebie zwracać. Chyba że mam ci sam nadać imię. Wyciągnął rękę i próbował bawić się jego uszami. _________________ Creativity is infiniteOnly thing that limit us is our imagination Na bieżąco jak życie pozwoli. Pisać pw lub gg/fb itd |
| | | AzMoraInnocent Uke
Data przyłączenia : 30/04/2018 Liczba postów : 19 Cytat : Do you prefer bad or good boy, my Seme? Wiek : 26
| Temat: Re: Czekoladowe jajka Sro Maj 23, 2018 9:16 am | |
| Po tylu godzinach głodówki każdy posiłek wyglądał dla niego niezwykle smakowicie, więc, chcąc nie chcąc, chłopak doskoczył do blatu dość łapczywie. Od razu zaczął jeść, pragnąc szybciutko wypełnić wołający o trochę kalorii brzuszek, doskwierający mu od popołudnia. Po wszystkim westchnął z ulgą. Nie przywykł do tak nieregularnych posiłków. - Dziękuję, pyszne. – oznajmił, zakładając ręce na ramionach i przyglądając z uwagą Anthony’emu. – W zasadzie… Mogę podać swoje imię. Jestem Lucie. – zakomunikował. Wolał, żeby mężczyzna nazywał go tak, niż sam coś wymyślał. – To urocze, że dalej możesz zobaczyć moje uszy. – stwierdził w odpowiedzi na specyficzny dotyk, starając się znaleźć dobrą stronę w tym geście. I faktycznie, w pewien sposób poczuł się zauroczony. Niewielu dorosłych szczerze cieszyły święta, a jeszcze mniejsza ilość wierzyła w związaną z nimi magię. |
| | | Last DragonI will bite you
| Temat: Re: Czekoladowe jajka Sro Maj 23, 2018 1:41 pm | |
| -Jestem dorosłym facetem. Tacy nie lubią być nazywani uroczymi. I raczej nie chcą być kojarzeni z uroczością. Odparł z uśmiechem. Nie uraziło go to. Niemniej należało przypomnieć temu króliczkowi, że jest już dorosły, a nie małym dzieckiem. - A więc Lucie. Co robią wielkanocne króliczki jak skończy się wielkanoc i skąd się biorą? Zapytał równie rozbawionym tonem. _________________ Creativity is infiniteOnly thing that limit us is our imagination Na bieżąco jak życie pozwoli. Pisać pw lub gg/fb itd |
| | | AzMoraInnocent Uke
Data przyłączenia : 30/04/2018 Liczba postów : 19 Cytat : Do you prefer bad or good boy, my Seme? Wiek : 26
| Temat: Re: Czekoladowe jajka Sro Maj 23, 2018 3:35 pm | |
| Zagryzł wargi, ale pokiwał ze zrozumieniem głową. No tak, przecież Anthony jest już od dawna duży. Mimo wszystko Króliczek w głębi duszy uważał jego wiarę za uroczą. Tak, dokładnie za taką, ponieważ dokładnie taka była. Nie musiał mówić o tym głośno. Zawahał się przed odpowiedzią na kolejne pytanie. - Wiesz przecież, że nie mogę o tym mówić… W ogóle o sobie. W końcu nawet nie powinno mnie tu być. – przypomniał i westchnął. – To, że mnie złapałeś jest pomyłką. Ja jestem pomyłką. Popsułem całą ideę świąt. – powiedział. Bardzo chciałby uciec. |
| Temat: Re: Czekoladowe jajka Czw Maj 24, 2018 10:36 am | |
| - Przecież nie jesteś sam. Nie dał byś rady obskoczyć wszystkich podwórek. Czemu więc ten fakt miałby zniszczyć ideę świąt? Przecież w nich chodzi o celebrację życia i inne te bzdety związane z religią. Mogło to się wydawać dziwne, Tony nie wierzył w boga ale wierzył w królika wielkanocnego. - króliki wielkanocne śpią i się myją prawda, w końcu wyglądasz jak człowiek? Ponieważ bardzo pragniesz uciec nie mogę cię od siebie uwolnić. Musimy więc rozwiązać sprawę w inny sposób. Podniósł swoją rękę która była połączona z nogą chłopaka. Chodzenie w kajdankach z łańcuchem nie było dobrym rozwiązaniem. Zawsze mógł poszukać obroży z lokalizatorem. Najlepiej takiej paraliżującej prądem jak się oddali. - Ja muszę wejść pod prysznic. Mogę cię zamknąć znów w piwnicy albo idziesz ze mną do łazienki. Jesteś na pewno starszy ode mnie. Musiałeś widzieć już nagich ludzi... Mimo iż ton był pytający układał zdania niczym oznajmienia. Czekał na zaprzeczenie ze strony królika. _________________ Creativity is infiniteOnly thing that limit us is our imagination Na bieżąco jak życie pozwoli. Pisać pw lub gg/fb itd |
| | | AzMoraInnocent Uke
| Temat: Re: Czekoladowe jajka Czw Maj 24, 2018 1:06 pm | |
| - Niezupełnie tak to działa, Anthony. – odpowiedział szybko, z jakiegoś powodu czując potrzebę sprostowania toku myślenia rozmówcy, chociaż po prawdzie był zaskoczony jego niespodziewanie trafną dedukcją odnośnie ilości Króliczków. Nie sądził, że może być to dla ludzi aż takie oczywiste, w końcu zawsze mówią tylko o jednym kicającym gryzoniu, zwłaszcza dzieciom. – My jesteśmy nie dla religii ani kultury, mamy przynosić radość milusińskim. Uśmiech i oczywiście słodycze. – tłumaczył radośnie, zanim zdał sobie sprawę, że robi głupstwo. Ah! Przecież… nie wolno zdradzać tajników świąt! Z zażenowaniem cofnął się lekko, kiedy Tony uniósł rękę. Wolałby nie chodzić tak z mężczyzną, pragnął wolności… lecz już nie miał siły na przekomarzanki. Wymyśli jakiś plan ucieczki później, póki co większym problemem jest dla niego świadomość jaką gafę strzelił. Znowu. - Nie chcę wracać do klatki… - mruknął. – Ani do piwnicy. Tam zbyt strasznie. Ponuro. Wolę już tą łazienkę. – skwitował. Na razie nie chciał poruszać tematu swojego mycia, ani tego czy widywał ludzi nago czy nie. Jakoś wydało mu się to nie na miejscu.
|
| Temat: Re: Czekoladowe jajka Pią Maj 25, 2018 11:27 am | |
| - Więc idziemy do łazienki Stwierdził otwarcie. Pomógł mu w zejściu z blatu i szedł powoli aby nie nadwyrężał otartej nogi. W łazience przepiął swoje kajdanki do kaloryfera. Była ona na piętrze więc znów musieli pokonać schody. Gdy tylko królik był przypięty zaczął się rozbierać z zamiarem wejścia pod prysznic. Nie wstydził się dzieciaka wiedząc, że też jest mężczyzną.
_________________ Creativity is infiniteOnly thing that limit us is our imagination Na bieżąco jak życie pozwoli. Pisać pw lub gg/fb itd |
| | | AzMoraInnocent Uke
| Temat: Re: Czekoladowe jajka Pią Maj 25, 2018 12:08 pm | |
| Poszli razem, uważając na każdym kroku, co bardzo uprzyjemniło Króliczkowi cały spacer. Pod koniec wręcz uśmiechnął się lekko, siadając przy kaloryferze i opierając o niego, żeby ogrzać sobie plecki. Nie spojrzał na rozbierającego się Anthony’ego nawet przelotnie, zajmując w zamian zasysaniem małych ale uporczywych ranek na opuszkach palców, aby złagodzić ból w nich. Nie chciał przeszkadzać zajętemu mężczyźnie, ani niepotrzebnie zwracać na siebie uwagę. Może jeśli będzie swobodniejszy, szybciej zyska okazję do ucieczki? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czekoladowe jajka | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |