TrueNuttySkype & Chill
Data przyłączenia : 19/07/2017 Liczba postów : 124
Cytat : "tell me how you sleeping easy" Wiek : 25
| Temat: Re: Przede mną nie uciekniesz. Sro Lis 01, 2017 8:39 am | |
| Spojrzał na niego zakłopotany - No wiesz... Poznajmy się najpierw... Porozmawiajmy, pójdźmy n-na randkę jeśli się już trochę poznamy... powoli gdy będziemy czuć coraz głębsze uczucie, ty wyznasz mi miłość, a ja z zachwytem odpowiem to samo i.. - troszkę się rozmarzył. Odkaszlnął. - Lub coś w tym stylu...- oznajmił zakłopotany. No cóż chyba każdy chciał szczęśliwej miłości wprost z bajki i on nie był wyjątkiem. A księcia i pałac już znalazł i jakieś uczucie niby jest, więc.. są chyba na dobrej drodze, prawda? Gdy usłyszał hałas na korytarzu spojrzał w stronę drzwi zmartwiony, a potem na mężczyznę. Czyżby spodziewał się gości? Co dziwne najbardziej irytowało go to, że to damski głos, bo przez to jakoś wizja szczęścia zniknęła. Gdy ją zobaczył przyglądał się z niedowierzaniem, ona była śliczna, aż się chłopaczek zarumienił zawstydzony. Spojrzał na podłogę czując jakby oceniał go sam Bóg, a od opinii zależało życie.... Czekać, czy oni chcą go zostawić w tej willi całkiem samego? Jak on mu wyrwie wszystkie łoniaki to odechce mu się go zostawiać! Gdyby miał ogon z pewościa by machał nim wściekle, a teraz mógł tylko tupnąć nogą i paść na niesamowicie wygodne łóżko. Spojrzał na sufit mrucząc coś pod nosem poirytowany. Na ile wyszedł? I ile będzie miał się tak nudzić, tu nie ma nawet szkicownika... ani ołówka. Co ktoś taki może robić w jednym pokoju, sam ze sobą. Do tego znowu zaczął mieć chcice przez te dni więc najgorzej. _________________ Jako iż rok szkolny się zaczął, a ja mam ostatnio dużo na głowie nie obiecuję co ile będą posty, postaram się jednak by były chociaż raz w tygodniu, dziękuję za wyrozumiałość. Jeśli nie odpisuje dłużej niż tydzień, a nigdzie o tym nie wspomniałam, proszę do mnie napisać, bardzo polegam na informacjach, które mi wyświetla forum, a ono... nie zawsze je wyświetla >.> ♡ |
|