Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Indeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Gang Smoka

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Next
AutorWiadomość
AmantisBadass Uke
Amantis

Data przyłączenia : 10/08/2017
Liczba postów : 1549
WHOs CUTER?

Cytat :

Gang Smoka - Page 18 Empty
PisanieTemat: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyCzw Lis 29, 2018 8:29 am

First topic message reminder :

Całkiem normalne senne miasteczko, położone wśród gęstych lasów obfitujących w zwierzynę. 
Dobra, może nie całkiem normalne. Prawie połowa mieszkańców wieczorami przywdziewa skóry i wsiadają na swoje wyjące bestie. Nie zmienia to jednak faktu, że w sumie...Żyją sobie spokojnie. Do czasu. Do ich poukładanego życia wkracza banda narwanych dzikusów . Nie są oni bynajmniej pokojowo nastawieni, zachwyceni nowym miejscem postanawiają zagarnać miasteczko dla siebie. 
Rodzina X prowadzi knajpkę, do której wpadają mieszkańcy po ciężkim dniu pracy. Jak by tego było mało są synami zmarłego szefa Blackvillage, przez co uznawani są za przywódców. 
Kiedy wrogi gang wpada do knajpy, żądając wydania ich bosa, X zostaje zauważony przez Y - szefa szalonej bandy. Słodki chłopaczek przyciąga uwagę mężczyzny.

X - Amantis
Y - Smok

Ostatnio zmieniony przez Amantis dnia Czw Lis 29, 2018 3:36 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptySro Sty 30, 2019 10:55 am

Kim z założonymi na piersi rękoma wpatrywał się w drzwi, za którymi stał jego mąż.
- Nie mam zamiaru stąd wychodzić, Knurze. - warknął wciąż okropnie wkurzony na mężczyznę za zniszczenie mu życia.
- Myślisz, że możesz zabraniać mi chodzić na studia a potem wchodzić zadowolony z siebie do baru i oczekiwać, że będę cię całować?! Pieprz się! W dupie mam co mi zrobisz, dasz mi tylko kolejny powód do nienawidzenia ciebie! - krzyknął naprawdę głośno, aż sam siebie zaskoczył. Żeby się trochę uspokoić zaczął chodzić w kółko po małym pomieszczeniu.
Dopiero teraz zobaczył jaki jest rozdygotany. Jak trzęsą mu się ręce.
- A wyważenie tych drzwi chwilę ci zajmie. - dodał kucając na ziemi i opierając głowę o regał.
Powrót do góry Go down
Last DragonI will bite you
Last Dragon

Data przyłączenia : 29/06/2017
Liczba postów : 2834
Gang Smoka - Page 18 Giphy

Cytat : don't judge me i was born to be awesome not perfect

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptySro Sty 30, 2019 11:31 am

Knur miało być ich hasłem "do rozmowy". Westchnął więc. Po pierwszym głębokim oddechu poszedł kolejny.
- Nie są ci potrzebne. To tylko jebana zachcianka. Chcesz ode mnie zwiać w ten sposób, a już cię uprzedzałem, że na to kurwa nie pozwolę!
Odpowiedział mu również podnosząc głos. Był zły, a darcie ryja i wyzwania rzucane przez chłopaka nie ułatwiały sprawy. Kimmy zapomniał o tym, z kim gada. Ivan nie był idiotą żeby strzelać do zawiasów. Naprawdę chciał tam wleźć. Jeszcze bardziej zależało mu jednak na daniu nauczki chłopakowi za jebany gaz pieprzowy. Zaczął się rozglądać po korytarzu gadając do niego, więc trochę głośniej niż wcześniej.
- Przyszedłem tutaj żeby zobaczyć czy wszystko jest w porządku i zabrać broń. Zamiast jednak mnie pocałować poczęstowałeś mnie pierdolonym gazem pieprzowym. Mogłem już kurwa być na farmie i zapierdalać przy domu TWOICH pierdolonych dziadków. Ale nie. Bo kurwa za łatwo jest chociaż raz potraktować mnie jak człowieka. Chcesz tam siedzieć to kurwa siedź. Do jebanej, usranej śmierci.
Ivan znalazł to czego szukał. Kimm mógł po chwili usłyszeć rytmiczne uderzenia młotka o drzwi, które odgradzały go od Ivana. Zamierzał go zamknąć w schowku na amen, aż nie zmięknie. Pierwsze dwa gwoździe raczej go nie powstrzymają ale Ivan miał ich całe pudełko.

Gang Smoka - Page 18 Source

Only thing that limit us is our imagination

Na bieżąco jak życie pozwoli. Pisać pw lub gg/fb itd
Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptySro Sty 30, 2019 9:45 pm

- Jebana zachcianka?! To moje marzenia, ty dupku! Nie mają z tobą nic wspólnego! - krzyknął wstając na równe nogi. Jak on go wkurwiał....!
- Edukacja w dzisiejszych czasach to priorytet! - kontynuował nakręcony.- Nie prosiłem się o stado dzikusów na farmie! Ani o męża, który chciał ślubu tylko po to żeby ukarać mnie za błędy moich rodziców! Mogłem... WYJECHAĆ NA STUDIA!

Słysząc uderzenie młotka o gwoździa na moment zamilkł zaskoczony.
- No i będę! Przynajmniej się od Ciebie uwolnie!- napyskował kopiąc w złości w stary regał. I.. to nie był dobry pomysł.. nie dość, że rozbolała go noga jeszcze spadło na niego pełno mąki, cukier, krakersy i pół regału.
Aż zabrakło mu tchu w piersi, gdy ciężka deska uwięziła go przy ścianie naruszając pęknięte, ledwo wyleczone żebro.
Nie potrafił wykrztusić z siebie słowa , gdy Ivan wolał go po imieniu.
Tego to się na pewno nie spodziewał. Z bólu łzy ciekły mu ciurkiem po policzkach.
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyPią Lut 01, 2019 2:37 pm

Gdy Ivan nie otrzymał odpowiedzi zaczął wyciągać gwoździe. Było ich aż dwa. Zamknięte na klucz drzwi nie ustąpiły pod uderzeniem ramieniem więc wrócił do młotka i zaczął uderzać nim w zawiasy by je wybić. Robił tylko przerwy po parę uderzeń żeby sprawdzić czy chłopak się odzywa. Gdyby stracił przytomność byłoby ciężko.

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyPią Lut 01, 2019 5:21 pm

- Ojapierdole. Nie uderzaj w drzwi! - wykrztusił na wydechu bo z każdym potężnym uderzeniem mężczyzny deska mocniej go zgniatała.
Jęknął. Cholera, tylko on może mieć takiego pecha! Był cały w mące i tylko łzy lecące mu ciurkiem po policzkach zmywały biały pył.
Na chuj kopał w ten stary regał? Zamknął oczy i pachnął z całych sił deskę w momencie kiedy Ivan wywalał drzwi z zawiasów. Oddychając ciężko spojrzał na niego mokrymi od łez oczami.
Prezentował się nad wyraz uroczo. Biedny kotek wpadł w kłopoty i trzeba się nim było zaopiekować. Ani na chwilę nie można go spuścić z oczu, bo wpada w kłopoty.
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyNie Lut 03, 2019 10:07 pm

W tym momencie w głowie Ivana nie było ani krzty myśli o słodkości. Był wściekły i zdenerwowany. Widząc go walczył z chęcią ukatrupienia dzieciaka i przytulenia go. Zamiast tego zaczął przeklinać pozbywając się emocji nagromadzonych w środku. Podniósł regał i wysunął chłopaka z pod spodu łapiąc go za rękę.
- Następnym razem cię kurwa zabiję
Gdy tylko puścił regał pękł na jednej z belek nie załamał się ale nie wyglądało to dobrze. 
- Masz coś połamane?

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyNie Lut 03, 2019 10:23 pm

- Gdybyś chciał mnie zabić zrobiłbyś to już dawno temu. - odpowiedział łapiąc łapczywie powietrze. Musiał się jego przytrzymać, bo z braku tlenu i z powodu bólu ciemniało mu przed oczami.
Zanim odpowiedział na drugie pytanie zastanawiał się dłuższą chwilę. Niepewnie dotknął klatki piersiowej jakby zastanawiał się czy wciąż ma wszystkie żebra całe a potem zerknął na mężczyznę obserwującego go drapieżnie.
O kurwa, chyba ma przesrane. Szlag by, pieprzony regał.
- Ymm... nie wiem? - rzucił chcąc zyskać dla siebie więcej czasu. Może uda mu się jeszcze spierniczyć? Poruszył się sprawdzając czy na pewno jest cały.
Chyba był, dzięki Ivanowi.
Gdyby tak szybko nie zareagował mógłby się udusić i jak nic miałby złamane żebro.
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyPon Lut 04, 2019 1:07 pm

Ivan mógł wyglądać nawet jeszcze gorzej niż normalnie. Oczy miał czerwone od gazu pieprzowego i część twarzy która oberwała bezpośrednio była również zaczerwieniona. Jeśli dodać do tego wkurzenie na Kimma to... obrazek był dość zabawny i niebezpieczny. Naprawdę miał ochotę go udusić. Zamiast tego pociągnął go do najbliższego krzesła i ... przełożył przez nogi. Gdy Kimm wierzgał na jego kolanach ściągnął mu z tyłka spodnie i zaczął dawać rytmiczne klapsy. Ręką przytrzymał go na karku i plecach. Niczym małemu dziecku. Należy dodać, że nie były to lekkie uderzenia, a każde zostawiało na jasnym tyłku odcisk czerwonej ręki. Dźwięki ściągnęły parę osób do tego by zajrzały na zaplecze. Widząc jednak tak niecodzienną i zdecydowanie niezbyt groźną scenkę wycofywali się nie chcąc, aby Lobos nie daj bóg ich zauważył. Dla nich mógł nie być tak pobłażliwy. Po ostatnim razie pogłaskał jego czerwone pośladki i puścił go by mógł spokojnie się pozbierać. Nie ubierał mu spodni wiedząc, że tyłek będzie go piekł cholernie.

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyPon Lut 04, 2019 7:02 pm

O bogowie, o matko i córko.
To on już wolał siedzieć zamknięty w spiżarni. Zapiszczał przy pierwszym uderzeniu, nie spodziewał się takiego nagłego bólu.
Nie wierzył, że Ivan zlał go na goły tyłek jak małe dziecko. A trzeba pamiętać, że Lobos miał bardzo silną, ciężka rękę.. już przy trzecim klapsie Kimmy prosił go żeby przestał. A było ich piętnaście. Nie wiedział czemu akurat taka liczbę wybrał sobie jego mąż, ale wiedział że od dzisiaj piętnaście bedzie jego znienawidzoną cyferką.
Wygiął się w tył trzymając się za tyłek, ktory dosłownie palił go żywym ogniem.
O ja pierdziele. Zaraz mu dupa odpanie. Jak ma sobie ulżyć? Chyba przez tydzień nie usiądzie na zadzie.
Posłał mu pełne gniewu, ale i załatwione, czerwone od płaczu spojrzenie.
Jeszcze mu się odpłaci.
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyWto Lut 05, 2019 7:40 am

Ivan z założonymi na piersi rękoma spojrzał na niego z góry. Nie działało na niego gniewne spojrzenie.
- Bardzo lubisz mnie wkurzać w miejscach publicznych nie? Robisz to specjalnie. Lubisz jak cię rżnę przy wszystkich? - Cedził przez zęby. Był to ewidentny znak, że złość jeszcze całkiem z niego nie zeszła. - Następnym razem jeśli mnie zaatakujesz zbiorę wszystkich we wsi i pozwolę im słuchać jak jęczysz o więcej kiedy wjeżdżam ci w dupę. Nie będą mieli wątpliwości jak bardzo lubisz mojego kutasa. Zapierdalaj za bar. Przyślę tutaj Barona żeby cię zobaczył. - Powiedziawszy to zaczął się odwracać. Rzucił jeszcze na odchodne - Masz być na farmie przed 23. Jebie mnie jak to zrobisz.
Lobos ewidentnie był na krawędzi przed prawdziwym wybuchem. Nie potrafił zrozumieć chłopaka i jego zachowań. Myślał, że jak da mu czas i pokaże, że nie chodzi tylko o seks to się uspokoi i przestanie jeżyć. Zamiast tego dostał gazem po oczach za prośbę o buziaka. Nie chciał być dla niego brutalny ani trzymać go krótko. Chciał... chciał żeby różowo włosy go chciał. - Ta myśl uderzyła w niego jeszcze silniej niżby podejrzewał że cokolwiek może.

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyWto Lut 05, 2019 8:21 am

- Do 23 jest otwarty bar. - odpowiedział trzymając się za pośladki , bo te wciąż paliły żywym ogniem. Jak miał pracować w takim stanie?  Cofnął się pod ścianę widząc jego spojrzenie. Japierdolę, kto normalny nie bałby się Ivana?
Szlag.
- Dobra! Zamknę szybciej.. - burknął zaciskajac zęby żeby znowu mu nie  napyskować.
Ale był wściekły, miał wrażenie że zaraz się udusi z tej frustracji i bezradności.
Obiecał go nie bić a tymczasem co zrobił? Oszust! Opuścił wzrok na ziemię próbując się uspokoić przed wyjściem z zza zapleczz.
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyWto Lut 05, 2019 11:13 am

Gdy Lobos wrócił na farmę był wciąż wściekły. Udało mu się jednak wypalić gniew remontując starą stodołę. Z każdym dniem wyglądała lepiej. Był to już 3 dzień od ich ślubu i 4 dzień prac. Mieli pociągnięte nowe kable i hydraulikę. Łazienka działała już w pełni. Naprawili też dach. Kiedy Ivan walczył z stodołą panowie kończyli kuchnię.
- Czeka nas jeszcze tydzień roboty. Jesteśmy tutaj już dwa. Ivan. Chłopaki potrzebują ruchu. Rozrywki. Inaczej poleje się krew. - Było koło 20 kiedy Kevin do niego podszedł. Lobos wiedział, że bardziej lojalny jest S.J.owi niż jemu. Gdy się odwrócił i spojrzał mu w oczy kiwnął twierdząco głową. Nie kłamał.
-Jutro wyruszymy po zmroku. Niech sprawdzą maszyny za dnia i zatankują.
Zaczęli ustalać szczegóły i zajęło im to czas aż do zmierzchu. Kevin całkiem zadowolony zaczął podchodzić do chłopaków.

W czasie gdy panowie urządzali sobie pogawędkę Baron udał się do baru. Zdążył już zaskarbić sobie zaufanie mieszkańców jako "lekarz" i chyba bardziej z tym go utożsamiali niż faktem należenia do gangu motorowego. Wypisał już parę recept przez ten czas i poskładał poza Aronem paru innych mężczyzn którzy skakali do Ivana. Usiadł grzecznie obok jednego z mężczyzn siedzących przy barze i się przywitał.
- Chciałem sprawdzić twoje żebro. Ale to jak znajdziesz chwilę. Dasz kawę? - Położył przed sobą odliczoną kwotę. Baron zdecydowanie nie należał do naciągaczy. Zresztą gdyby Kimmy sprawdził to jedynie zasoby Whisky zostały wyczyszczone w barze przez cały czas pobytu gangsterów.

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyWto Lut 05, 2019 1:26 pm

Żeby wyjść za bar musiał się nażreć tabletek przeciwbólowych. Nie tylko piekła go dupa, ale też bolały żebra.
A ponieważ 3 ibupromy dla takiego chuchra to stanowczo za dużo, to gdy przyszedł lekarz Kimmy był lekko.. przyćpany.
Zamiast kawy zrobił mu herbatę i wydał za dużo reszty. Ciężko było mu się skupić także przez to, że był świadomy faktu , iż mężczyźni w barze słyszeli jego jęki i piski. Ale patola.
Westchnął i oparł się o ladę przymykając przy tym na moment oczy.
- Ludzie mają cię za swojego, Baron. Tylko dlatego do ciebie nie strzelam. - zamruczał spoglądając na niego spod rzęs.
- Myślę, że nie potrzebuje lekarza. Nie bolało tak jak ostatnio. - dodał bez emocji, bo nawet złościć się nie mógł. Wszystko było mu obojętne i najlepiej położyłby się spać.
- Kimmy? - usłyszeli głos rudego przyjaciela pół azjaty. - Wszystko okey? - zaniepokoił się Sam podchodząc do przyjaciela.
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyWto Lut 05, 2019 2:03 pm

Baron widział po nim, że się słania. Mógł być to jednak efekt złości Ivana. Nie podejrzewał nawet chłopaka o taką nieostrożność jak łykanie leków w zbyt dużych ilościach.
- Myślę, że urzekła cię moja historia. - Odpowiedział mu dowcipnie wracając do ich pogawędki na poddaszu. - A tutaj już długo nie było nikogo z podstawową pomocą medyczną. I tobie się ona zdecydowanie przyda niezależnie od tego co myślisz. Nie mówię o bólu a....
Sam przerwał mu w sumie w pół słowa.
- Wnuk cioteczny S.J. prawda? Baron. Spotkaliśmy się na weselu, ale pewnie nie pamiętasz. Jestem lekarzem. Spadł na niego regał w składziku teraz nie chce dać się zbadać.
Wyjaśnił w skrócie i spokojnie sączył swoją herbatę. Jak chłopak padnie to się do niego rzuci, ale walczyć z nim nie miał zamiaru.

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyWto Lut 05, 2019 10:31 pm

- I Lobos go zlał. - rzucił jakiś mężczyzna siedzący nieopodal.
- cooo? Lobos cię uderzył? A to podły chuj! - wykrzyknął wzburzony Sam wskakując za ladę by przyjrzeć się chłopakowi. - zabije gnoja!
Kimmy spojrzał na niego bez emocji.
- Dobrze wiesz, że jeśli już, to on zabije ciebie. Jak zabije ciebie to ja uciekne. A wtedy on zabije Aarona. A potem kolejną osobę i kolejna. Będzie zabijał aż nie wrócę ,a jak już to zrobię to zamknie mnie w klatce. - powiedział przerażająco pustym głosem. Sam zrobił duże oczy a potem zerknał na lekarza.
- Kimmy czy Ivan znowu cię naćpał?- spytał zaniepokojony stanem zdrowia przyjaciela.
- Wątpię. - odparł różowołosy walcząc z sennością.
- Emm..  Baron? Może zabierzesz go na górę i zbadasz?
- Nie, bo zasnę. Musze być o 23. na farmie. - burknął Kim marszcząc brwi. Glupi Lobos.
- To na farmę. Kimmy. Kimmy spójrz na mnie. Dasz się zbadać Baronowi a ja zajmę się barem. Okey? Kimmy!
- Yhym. - Mruknął w końcu Kim opierając się o ramię rudzielca. Sam wziął go na ręce jak księżniczkę i wyniósł z baru.
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptySro Lut 06, 2019 11:23 am

Baron ruszył za nimi zostawiając swoją herbatę i żegnając się z resztą przy barze. Gdy Sam posadził w końcu Kimma machnął na niego ręką.
- A... i Ivan.... dał mu parę klapsów... dosłownie. Nie zlał go. Skoro obiecał go nie bić to tego nie zrobi. Przyznaj się ile razy ty dostałeś za gówniarza w tyłek za brojenie. No nie istotne. Naprawdę, poradzę sobie. Możesz iść na dół. Ktoś powinien obsługiwać bar.

Przestoje w wypowiedzi wynikały z tego, że mężczyzna oglądał uważnie źrenice Kimma i sprawdzał jak bardzo jest wiotki.
- Co łykałeś? Coś przeciwbólowego? Ile?
Słysząc jego niemrawe odpowiedzi tylko mruczał pod nosem swoje. Uważnie zbadał czy na pewno nie oberwał mocniej.
- Masz kurwa szczęście w nieszczęściu że tym razem to inne żebro.
Wyburczał już bardzo wyraźnie. Dawał mu do picia wodę i poganiał w jej piciu żeby wypłukał w końcu środek z organizmu. Nie zabije kmiotka. Mógł jednak prowadzić do niepożądanych działań.
- Próbujemy przejść do samochodu. Gdzie masz kluczyki?

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptySro Lut 06, 2019 2:23 pm

Westchnął i oparł się o mężczyznę nie mając siły utrzymać prosto głowy. Chciała mu się jednocześnie i siku i spać. Zdał sobie sprawę z faktu, że nie mądrze byłby najpierw zasnąć.
- Idę siku. - oznajmił ruszając w stronę krzaków. Zapomniał odpowiedzieć gdzie są klucze. Bo chwilę.. gdzie on je zostawił?
Odlał się pod drzewem i dalej podejrzanie apatyczny wrócił do doktorka po drodze znajdując klucze w kieszeni. Wiedział, że są gdzieś blisko.
Kiedy tylko znalazł się na siedzeniu pasażera... od razu odleciał. Podkulił pod siebie nogę, podłożył ręce pod policzek i zasnął.
Było mu tak błogo i przyjemnie, niczym się nie martwił i nic go nie bolało.
- Emmm... Ivan. - zaczął niepewnie jeden z ludzi Lobosa. - Twoja żonka wróciła i eee.. śpi w aucie. - dodał dziwnie się czując, gdy o tym mówił. Bał się, że jego szef dalej jest wkurzony i się na nim wyżyje. A jeszcze przychodzi do niego z taką.. nietypową informacją.
Przecież z baru na farmy było zaledwie 15 min autem. Jak mógł tak szybko zasnąć?
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyCzw Lut 07, 2019 7:21 am

- Kurwa, wy naprawdę wysrać się nie potraficie bez informacji ode mnie jak to zrobić. - Warknął na mężczyznę po czym przekazał mu swoje narzędzia. - Jeszcze tamte deski.
Zostawił go z swoją robotą ograniczając się do słownych bluzgów i ruszył w kierunku samochodu. Baron stał oparty o niego.
- Nic mu nie jest. Nałykał się proszków przeciwbólowych jak idiota. Gdzie reszta chłopaków?
- W przyczepach. Mają wolną dobę. Jutro wieczorem wyruszymy w trasę chociaż na parę godzin. Kevin mówi, że już im dupy nosi.
- Jego bym nie zostawiał. - Powiedział gdy Ivan brał chłopaka z samochodu. - Lepiej by było gdyby wyrzygał pigułki, ale jak już zaczęły działać to pozostaje mu je wypłukać więc woda, jakaś herbata, piwo aż nie wróci do normy. S.J. sobie poradzi. Zostań z nim.
Ivan warczał pod nosem coś niezrozumiałego kiedy Baron upominał go w kwestii zdrowia chłopaka.
- Lobos. To jak z zwierzakiem. Jak bierzesz to musisz o niego dbać.
- Wiem, kurwa, wiem.
Zaniósł chłopaka do sypialni która robiła za skład "pamiątek" po dziadkach i jedyne w miarę czyste miejsce w domu.

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyCzw Lut 07, 2019 9:39 am

Kimmy nie świadomy tego, kto trzyma go w ramionach zamruczał coś niewyraźnie przez sen i wtulił się w niego ufnie. Jak mały, słodki kociak. Brakowało tylko żeby zaczął mruczeć.
Położony na łożku, skulił się w kulkę i spał dalej z lekko uchylonymi ustami.
Trzęsienie ziemi by go w tym momencie nie obudziło.
Za to rano...
Jęknął cicho przewracając się na drugi bok. O matko jak go wszystko bolało... Otworzył oczy i rozejrzał się nieprzytomnie dookoła.
Co tu było tak cicho? I.. jak się znalazł w sypialni mamy? Podniósł się z jękiem z łóżka, musiał to zrobić żeby się nie posikać. Trzymając się w tali ruszył do łazienki rozglądając się dookoła.
Gdzie są wszyscy? Co go ominęło?
Wziął szybki prysznic i przebrał się. Chciał wziać jeszcze jakieś tabletki, ale dziwnym trafem wszystkie zniknęły.
Potem poszedł sprawdzić co się dzieje. W końcu usłyszał walenie młotka, więc powoli ruszył w tamtą stronę.
Ivan. Czemu sam remontuje stodołę?
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyCzw Lut 07, 2019 9:47 am

Gang spał do południa pamiętając o obietnicy nocnego wyjazdu. Gdy więc chłopak się obudził było wręcz dziwnie cicho. Można się było w końcu przyzwyczaić, przez tych paręnaście dni, że wiecznie ktoś się kręci, stuka itd. Stos desek przeznaczonych na połatanie stodoły malał systematycznie gdy Kimmy podszedł do mężczyzny. Gdy go zauważył przestał i odwrócił się do niego z założonymi na piersi rękoma.
- Próbowałeś się otruć czy po prostu jesteś głupi? - Zapytał bez wstępów i "dzień dobry" - W lodówce są kanapki. Baron mówił, że masz dużo pić herbata, woda, kawa i takie tam. Sam dzwonił, że otworzy bar i że masz dzisiaj dojść do siebie.
Odwrócił się od niego i znów zaczął przybijać deski. Wolał nie patrzeć na chłopaka bo miał ogromną ochotę zacisnąć ręce na jego szyi i nim potrząsnąć. Nie chciał go zabić. Był na niego zły. Za łykanie leków bez przemyślenia i za gaz pieprzowy. Nie wspominając już o regale i zamykaniu się w składziku.

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyCzw Lut 07, 2019 10:13 am

- Wziąłem tylko trzy tabletki. Od tego się nie umiera. - burknął obejmując się ramionami i odruchowo wycofując się do tyłu, gdy zobaczył jego wzrok. Zrozumiał, że nawet nie ma co prosić o kolejne przeciwbólowe.
- Nie ma takiej potrzeby. Pojadę do pracy. - dodał nie chcąc zostawać z nim na farmie. Sam? Przechylił lekko głowę nasłuchując.
Cisza.
- Gdzie są twoi ludzie? - spytał nie mogąc się powstrzymać. Kimmy był z natury bardzo ciekawski, przez co często wpadał w kłopoty.
Wypuścił ze świstem powietrze, ale mu słabo było. Czekając na odpowiedź oparł się o pustą beczkę po piwie, pozostałość z wesela.
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyCzw Lut 07, 2019 10:29 am

- Nie. Pojedziesz. Do. Pracy. - Warknął przez zęby.
Przez uderzenia młotka ledwo słyszał o co pyta.
- Śpią. U siebie.- Odpowiedział tylko. Kiwnął głową w kierunku przyczep. Po kolejnych paru uderzeniach spojrzał na niego. Jego wzrok trochę złagodniał. Chłopak od 3 tygodni nie miał szans dojść do siebie porządnie bo wiecznie coś.
- Nie dostaniesz przeciwbólowych. Baron powiedział, że nie możesz. Przedawkowałeś i coś tam jeszcze. Odstawię cię do łóżka.
Odłożył narzędzia i złapał chłopaka pod pachę.
- Nie marudź. Ledwo stoisz. Jak chcesz obsługiwać bar co?
Gdy w końcu udało mu się przenieść ciężar chłopaka na siebie znów wziął go na ręce.
- Nie marudź - powtórzył - będziesz wierzgał to cię upuszczę i zaboli bardziej.

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyCzw Lut 07, 2019 11:00 am

- Baron przesadza. - odpowiedział biorąc głębszy oddech, bo ciemniało mu przed oczami. - zjem, wezmę tabletkę i będzie okey. - dodał by po chwili pisnąć cicho, gdy znalazł się w powietrzu. Słysząc to ostrzeżenie odruchowo złapał go za szyję, wiedział że był gotów zrzucić go na ziemię. A on wolał uniknąć bolesnego upadku.
- Dlaczego śpią? Jest prawie południe. - Mruknął unikając spoglądania na swojego męża.
- Nie żebym za nimi tęsknil.. - dodał, bo taka spokojna farma podobała mu sie dużo bardziej.
Powrót do góry Go down
Last Dragon

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyCzw Lut 07, 2019 11:36 am

Ivan nie był mięśniakiem był silny ale nawet dla niego przeniesienie Kimma wiązało się z sporym wysiłkiem.
- Bo mogą. - Uciął. Nie chciał mu wiele mówić. No i ciężko się gadało jak niosłeś drugiego człowieka. Posadził Kimma na łóżku i pokazał mu poduszkę.
- Masz leżeć. Przyniosę ci śniadanie i picie. Jak się stąd ruszysz dalej niż do kibla to cię przykuje do pierdolonego łóżka jasne? Widzę, że zrozumiałeś. Świetnie.
Wyszedł ale nie zamknął za sobą drzwi od sypialni. Zaraz wrócił z owiniętym folią talerzem kanapek i sześciopakiem wody. Chciał mu jeszcze zabrać herbatę ale zabrakło mu już rąk. Kanapki zrobił jak sam jadł śniadanie. Dlatego owinięte były folią. Zostawił mu wszystko.
- Wrócę za godzinę. Spróbuj nie zrobić sobie niczego w tym czasie.
Chociaż jego postawa była oschła, a ton rozkazujący to tak naprawdę mężczyzna troszczył się o chłopaka i nie chciał żeby jego stan się pogorszył.

Powrót do góry Go down
AmantisBadass Uke
Amantis

WHOs CUTER?

Cytat :

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 EmptyCzw Lut 07, 2019 12:41 pm

- Nie Obiecuje. - odpowiedział przewracajac oczami na ostatnie słowa mężczyzny. Mimo swojej naburmuszonej miny zaczął grzecznie jeść, bo był szalenie głodny.
Nauczył się także, że gdy Ivan mówi siedź grzecznie, bo przyjmuje cię do łóżka, to nie kłamał. Na serio był gotów to zrobić.
Kiedy Ivan wrócił zobaczyć co z jego mężem ten znowu spał. Talerz po kanapkach był pusty a butelka wody do połowy wypita.
Obudził go dopiero hałas odpalanych maszyn. Dosłownie wyrwało go to z łóżka.
- Co się dzieję?!- spytał sam siebie wyraźnie zdezorientowany.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gang Smoka   Gang Smoka - Page 18 Empty

Powrót do góry Go down

Gang Smoka
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 18 z 42Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Next
 Similar topics
-
» Polowanie na smoka!
» Miłość smoka

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Zona scriptum :: Okruchy Życia :: Zakończone-
Skocz do: